buğday ile buğday için ürünler (8)

Buğday

Buğday

Renkli buğday için www.lagurus.it adresinden bilgi alın
SENATORE CAPPELLI DÜRÜM BUĞDAY UNU

SENATORE CAPPELLI DÜRÜM BUĞDAY UNU

Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir. "Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
Trofie - Sert buğdaydan yapılan tipik Apulia makarnası

Trofie - Sert buğdaydan yapılan tipik Apulia makarnası

Trofie, irmik unundan ve sudan yapılan kısa bir makarna türüdür. Uzun ve sivri şekilleri sayesinde, basit ve lezzetli yemeklerin sunumu için mükemmeldir.
De Cecco Makarna - De Cecco Makarna toptan ve ihracat için

De Cecco Makarna - De Cecco Makarna toptan ve ihracat için

De Cecco Makarna, eşsiz kalitesiyle ünlüdür. Sitemize kaydolun ve mevcut geniş format yelpazesini keşfedin. Bell Italia Srl, gıda toptancılığı ve çevrimiçi toptancı ve ihracatçı olarak uzmanlaşmıştır; bu İtalyan mutfağının mükemmelliğine ve en prestijli İtalyan markalarına ait 10.000'den fazla ürüne erişim sağlayabilirsiniz.
PASTA - 100% İtalyan makarnası sert buğday irmiğinden yapılmıştır

PASTA - 100% İtalyan makarnası sert buğday irmiğinden yapılmıştır

Geleneksel İtalyan makarnası, Makarna ürününün kısa versiyonu, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni
TRITICUM

TRITICUM

TRITICUM
Orecchiette - Sert buğdaydan yapılmış Apulia orecchiette

Orecchiette - Sert buğdaydan yapılmış Apulia orecchiette

Puglia bölgesinin gastronomik sembolü olan orecchiette, Puglia'ya özgü bir makarna biçimidir. Yurt dışında da oldukça yaygın olan orecchiette, yuvarlak ve içe doğru çökük olup, ortası kenarından daha ince ve yüzeyi pürüzlüdür. Orecchiette genellikle rapa tepeleri ile servis edilse de, sos, brokoli, kuşkonmaz ve daha fazlasıyla da özellikle önerilmektedir.
PASTA - %100 İtalyan Durum Buğdayı İle Yapılmış Makarna

PASTA - %100 İtalyan Durum Buğdayı İle Yapılmış Makarna

İtalyan geleneksel makarna üretimi. Puglia, doğanın ve yiyeceklerin bir bütün olarak birleştiği bölge. Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,